Welkom bij WE BUY STOCK

Welkom bij Klussen en Handelsonderneming We Buy Stock.

We Buy Stock is van oorsprong een firma in partijhandel, we zijn echter uitgegroeid naar een veelzijdig bedrijf welke vele disciplines actief is.

Van de bouw van uw serre of de aanleg is van uw tuin, oprit, parkeerplaats of bedrijfsterrein, wij hebben de juiste vaklui voor de klus.


Wij zijn experts in het kopen en verkopen van allerlei goederen zoals pallets, elektronica, kleding, tassen, huishoudelijke apparaten, schoenen en nog vele andere. Ondanks dat we een jong bedrijf zijn hebben we onszelf al bewezen als een betrouwbare partner om zaken mee te doen. We hebben ons gespecialiseerd in de import en export van consumenten goederen binnen Europa maar ook over de rest van de wereld. 

Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met We Buy Stock, of wilt weten hoe wij u van dienst kunnen zijn. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen u een passende offerte doen voor uw vraag. 
Doordat wij de goederen rechtstreeks van de leveranciers kopen, kunnen wij onze klanten een gunstige aanbieding doen, geheel aangepast op de wensen van onze klanten. Desgewenst kunnen wij ook het transport voor onze rekening nemen door inzet van onze eigen chauffeur.